Asiakaspalautteita

"Olemme tehneet Antin kanssa yhteistyötä jo vuosia. Yhteistyömme on ollut erittäin sujuvaa ja mutkatonta. Antin kanssa on ollut helppo kommunikoida ja hän on ymmärtänyt tarpeemme. Yhteisissä projekteissamme on välittynyt tunne, että hän todella välittää asiakkaastaan ja työn lopputuloksesta."

Hanna Hakalisto-Alberti,
Varainhankinnan päällikkö, Suomen Unicef

“It was a sheer delight to collaborate with Antti Vuori. Academics and filmmakers often speak different languages, but Antti immediately grasped what our core message was and found beautiful and touching ways of capturing it in a short film.”

Friederike Lüpke, Professor, University of Helsinki (AfriStadi)

“Lopputulos oli upea. Antti käsitteli nuorten kokemuksia hyvin kauniisti ja teki runollisen, kauniin filmin samalla tuoden esiin vaikeita aiheita, kuten ennakkoluuloja, ulkopuolisuuden kokemusta, ja syrjinnän kokemuksia. Filmiä on esitetty todella paljon ja hienosti rakennetulla tarinalla filmi on koskettanut jokaista sen nähnyttä.”

Irma Sippola, Projektipäällikkö, Helsingin Kaupunki (Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke)

“Yhteistyö Antin kanssa on ollut erittäin sujuvaa, joustavaa ja mutkatonta – sanalla sanoen miellyttävää. Videotuotannot ovat hänen kanssaan onnistuneet aina erinomaisesti, lopputulos on ollut timanttista jälkeä alusta loppuun. Lämmin suositus!”

Saara Manelius Viestintäpäällikkö, Solidaarisuus

"Antti Vuori toteutti meille erittäin laadukkaat videot, jotka sopivat kohderyhmällemme. Yhteistyö oli mutkatonta, ja videotuotantoprosessi sujui alusta loppuun asti tiukassakin aikataulussa ammattitaidolla."

Juuli Juntura, senior program specialist, Opetushallitus

Asiakkaitani:

Onko mielessäsi projekti?

TEHDÄÄN JOTAIN hienoa YHDESSÄ!