Hei, olen Antti Vuori, yhden miehen videotuotantoyhtiö. Rakastan visuaalista tarinankerrontaa ja elokuvallista kuvailmaisua.

Olen toiminut kohta viidentoista vuoden ajan luovan alan yrittäjänä. Koulutustaustaltani olen muusikko (Sibelius-Akatemia) ja teologi (Helsingin Yliopisto). Koen, että yhdistelmä on oivallinen videotuotannolle: Yliopisto tarjosi laajan katsauksen länsimaiseen aatehistoriaan, tarinoiden voimaan sekä ihmisyyden moniin ulottuvuuksiin. Sibelius-Akatemiasta taas sain eväitä luovalle taiteelliselle ilmaisulle.

Olen tehnyt mm. TV- ja somemainosvideoita, lyhytdokkareita, kampanjavideoita ja musiikkivideoita. Sydäntäni lähellä ovat merkitykselliset sisällöt kuten taide, tiede, koulutus, erilaiset järjestötyöt ja kansainvälisyys. Mieluiten teen projekteja, joissa saan kääriä merkityksellisen viestin visuaalisesti kiinnostavaan pakettiin.

Tarjoan täyttä videotuotantopakettia suuren tuotantoyhtiön laadulla mutta pienen ketteryydellä, sitoutuneisuudella ja hinnalla. Pienemmät videotuotannot pystyn tekemään alusta loppuun asti itse omalla kalustolla. Tuotannon koon kasvaessa kerään ympärilleni työryhmän eri osa-alueiden ammattilaisista.

Käy tutustumassa työnäytteisiini ja lue, mitä asiakkaani minusta ovat sanoneet, ja ota rohkeasti yhteyttä – olisi hienoa päästä tekemään jotain yhdessä!

Onko mielessäsi projekti?

TEHDÄÄN JOTAIN hienoa YHDESSÄ!